Skip to main content

Het restaurant bevindt zich op de begane grond waar wij a la carte gerechten  . Voor grote groepen kunnen wij U diverse diner arrangementen aanbieden.

we hebben 60 zitplaatsen verdeeld over ruimtelijk opgestelde tafels. Het is tevens mogelijk om een private diner te boeken vanaf 8 tot 60 personen in uw eigen ruimte. Hiervoor kunnen de privé zalen op de 1ste verdieping beschikbaar gesteld worden.

Voor groepen vanaf 10 tot 15 personen stellen wij graag een groepsmenu aan u voor. Dit kan een 3-gangen menu zijn met de volgende opties:

    • menu basis  € 32,50
    • menu de luxe  € 37,50
  • of
    • menu shared dining € 39,50. Hierbij worden in meerdere gangen verschillende gerechten geserveerd die je met je gezelschap deelt. De chef gaat U en Uw gezelschap verrassen met gerechten uit diverse wereldkeukens, gebaseerd op uw voorkeuren

Hiervoor kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.

Openingstijden Restaurant

Het restaurant is slechts 2 dagen geopend en wel op de vrijdag en zaterdag.

Voor groepen vanaf 15-20 personen kunt u het restaurant ook door de weeks afhuren voor een bedrijfsfeestje,  een bruiloft of ander familiefeest en/of een vrijgezellenfeest. U heeft dan ook de mogelijkheid om een borrelarrangement af te spreken.

Voor meer informatie verzoeken wij U contact op te nemen via onze mail ( info@thestamp.nl of telefoonnummer 073-2061310

Bekijk onze menukaarten

Impressie

Heeft u een vraag of wilt u graag reserveren?