Skip to main content

Op de plek waar voorheen hotel De Postzegel en daarna discotheek The Galaxy huisden is weer leven in de brouwerij.

Wij zijn trots dat ons hotel met bar sinds 20 juni 2019 geopend is en het restaurant 2 weken later volgde.  

We verwachten de komende 3 jaar nodig te hebben om al onze huidige plannen draaiende te hebben, oftewel; Er staat nog heel veel te gebeuren!!!

Maar voor dit mogelijk werd vertellen we u graag wat feitjes over hoe dit etablissement tot stand is gekomen;

In mei 2016 kregen we de sleutel van de Karrenstraat 77 en zijn we begonnen met het slopen van het interieur van de discotheken “De Drie Gezusters” en “Club Eivissa”

De sloop heeft ruim 8 maanden geduurd en hierbij werd geconstateerd dat het pand bouwkundig niet meer aan de eisen voldeed en er wat moest gebeuren om het te behouden.

Samen met de pandeigenaar, brouwerij en gemeente is er een projectgroep gestart om dit te mogelijk te maken.

In ruim 6 maanden heeft architectenbureau Studio412 met constructeurs van BenB Bouwadvies het pand opnieuw ingetekend en berekend welke maatregelen moesten worden uitgevoerd.

Eind 2017 is de aannemer begonnen met deze werkzaamheden en gelijktijdig is Bouwbedrijf Bouw 8 met onderaannemers begonnen met de interieurbouw en aanverwante werkzaamheden.

In het voorjaar van 2019 kwam het einde van de bouw in zicht en is begonnen met heel veel poetsen en nog meer poetsen en inrichten.

Eind juni was het zover: met stille trom zijn we open gegaan, alle media gevraagd te zwijgen hierover en onze werkzaamheden rustig een ritme gegeven.

Locatie

The Stamp ligt in hartje Den Bosch, op misschien wel de meest markante plek van de stad.
Een gezellige horeca wijk (Uilenburg) met de vele terrassen op slechts enkele passen van de Markt en al het andere variété dat de stad te bieden heeft. De historische panden in het Uilenburg kwartier zorgen voor een reis door de geschiedenis.
Komt U met het openbaar vervoer? Geen probleem. Het station bevindt zich op zo’n 500m van het hotel. Ook de Brabanthallen zijn makkelijk bereikbaar. Met de auto is dit zo’n 8 minuten en met het openbaar vervoer 20 minuten.

Onze locatie is ook de perfecte plek om uw fietstocht te starten.Op zo’n 200m van het hotel start een knooppuntroute dwars door het prachtige Bossche Broek.

Films

Impressie

Heeft u een vraag of wilt u graag telefonisch boeken?